Spletne strani OMV
Zapri

Jubilejni deseti tabor za otroke iz socialno ogroženih družin

PR Kranjska Gora 2018

V Kranjski gori že deseto leto zapored poteka enotedenski naravoslovno-umetniški tabor za otroke iz socialno ogroženih družin, ki ga ZPM Ljubljana Moste Polje organizira v sodelovanju z OMV Slovenija. V desetih letih je znanje in nove izkušnje na taboru nabiralo že več kot 700 otrok.

Več kot 60 otrok tudi letos pod strokovnim vodstvom usposobljenih vzgojiteljev spoznava okolje in sebe z ustvarjanjem v naravi, sklepanjem novih prijateljskih vezi in izvajanjem aktivnosti, ki jim sicer niso omogočene. Strokovno usmerjen in načrtno pripravljen program tabora se osredotoča na razvoj pozitivnih navad in potencialov posameznikov ter zagotavljanje novih izkušenj. Ob strokovnih aktivnostih pa ne manjka zabave in sproščenega druženja, ki na obraze otrok že deseto leto riše nasmehe.

Enotedenski tabor v Kranjski Gori vsa leta poteka v sodelovanju med ZPM Ljubljana Moste Polje in družbo OMV Slovenija, ki projekt financira. Več kot 700 udeležencev v zadnjih desetih letih je izjemen mejnik, ki tako Zvezi prijateljev mladine kot tudi družbi OMV daje zagon za nadaljnje delo s socialno ogroženimi skupinami ljudi.

Iskalnik motornih olj