Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Skupina OMV www.omv.com Avstrija www.omv.at Bolgarija www.omv.bg Češka www.omv.cz Nemčija www.omv.de Madžarska www.omv.hu Norveška www.omv.no Nova Zelandija www.omv.nz Romunija www.omv.ro Srbija www.omv.co.rs Rusija www.omv.ru Slovaška www.omv.sk Tunizija www.omv.tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

Jubilejni deseti tabor za otroke iz socialno ogroženih družin

V Kranjski gori že deseto leto zapored poteka enotedenski naravoslovno-umetniški tabor za otroke iz socialno ogroženih družin, ki ga ZPM Ljubljana Moste Polje organizira v sodelovanju z OMV Slovenija. V desetih letih je znanje in nove izkušnje na taboru nabiralo že več kot 700 otrok.

Več kot 60 otrok tudi letos pod strokovnim vodstvom usposobljenih vzgojiteljev spoznava okolje in sebe z ustvarjanjem v naravi, sklepanjem novih prijateljskih vezi in izvajanjem aktivnosti, ki jim sicer niso omogočene. Strokovno usmerjen in načrtno pripravljen program tabora se osredotoča na razvoj pozitivnih navad in potencialov posameznikov ter zagotavljanje novih izkušenj. Ob strokovnih aktivnostih pa ne manjka zabave in sproščenega druženja, ki na obraze otrok že deseto leto riše nasmehe.

Enotedenski tabor v Kranjski Gori vsa leta poteka v sodelovanju med ZPM Ljubljana Moste Polje in družbo OMV Slovenija, ki projekt financira. Več kot 700 udeležencev v zadnjih desetih letih je izjemen mejnik, ki tako Zvezi prijateljev mladine kot tudi družbi OMV daje zagon za nadaljnje delo s socialno ogroženimi skupinami ljudi.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj