Spletne strani OMV
Zapri

Svež izgled prenovljenega bencinskega servisa OMV VIVA v Kranju

PR Kranj jan19

  • Sveže prenovljen bencinski servis OMV VIVA v Kranju ponovno odpira svoja vrata.
  • Po novem bencinski servis ponuja visoko kakovostna OMV MaxxMotion ter celotno gastronomsko ponudbo VIVA. 
  • Mreža bencinskih servisov OMV v Sloveniji šteje 107 bencinskih servisov.

V Kranju vrata ponovno odpira prenovljen bencinski servis OMV, ki odslej ponuja tudi celotno gastronomsko ponudbo VIVA. Nova notranjost sovpada z VIVA notranjim dizajnom, njegova ponudba pa gostom nudi vrhunsko izkušnjo, saj je na servisu moč najti goriva visoke kakovosti in po novem tudi celoten VIVA asortiman, ki pričara občutek domačnosti.

V svoji ponudbi bo prenovljen bencinski servis gostom ponujal nakup visoko kakovostnih goriv iz družine MaxxMotion, in sicer premium gorivo MaxxMotion 100 plus, ki kot 100-oktansko gorivo dosega najvišjo kakovost po mednarodnih standardih, ter dve visokokakovostni gorivi OMV MaxxMotion 95 in OMV Sprint Diesel. Na prenovljenem bencinskem servisu bo na voljo pet točilnih mest za osebne avtomobile in eno za transportna vozila.

S ponudbo VIVA OMV na svojih bencinskih servisih ustvarja poseben občutek doma, k čemur pripomore predvsem kava VIVA Cafe, pripravljena s strani izkušenih barist. Kavna blagovna znamka VIVA Cafe se ponaša s certifikatom pravične trgovine FAIR TRADE, ki pridelovalcem kave zagotavlja pravično plačilo in ustrezne delovne razmere, kavna zrna pa pričarajo pravi občutek dobre kave. Ob tem lahko gosti uživajo v vedno svežih pekovskih izdelkih in kruhu ter VIVA sendvičih. Gostom je na voljo tudi koriščenje storitev pod okriljem t.i. Multi točke, kar zajema možnost plačevanja položnic, polnjenja prenosnega telefona, vplačevanja športnih stav, nakupa vstopnic za prireditve in še mnogo več.

V skladu s svojo filozofijo WE CARE MORE bo OMV tudi v Kranju na prvo mesto postavljal svoje goste in obenem zagotavljal kakovostne storitve ter izdelke. S prenovljenim bencinskim servisom v Kranju je v Sloveniji sedaj na voljo 107 bencinskih servisov OMV, od tega jih kar 43 gostom nudi VIVA ponudbo. Poleg tega ima OMV Slovenija tudi pet Eurotruck beninskih servisov brez osebja, namenjenih prevoznikom.

Iskalnik motornih olj