Spletne strani OMV
Zapri

Svež izgled prenovljenega bencinskega servisa OMV VIVA na Letališki v Ljubljani

  • Sveže prenovljen bencinski servis OMV VIVA na Letališki cesti v Ljubljani ponovno odpira svoja vrata.
  • Bencinski servis ponuja visoko kakovostna OMV MaxxMotion goriva ter po novem celotno gastronomsko ponudbo VIVA.   
  • Mreža bencinskih servisov OMV v Sloveniji šteje 107 bencinskih servisov.

Na Letališki cesti v Ljubljani vrata ponovno odpira prenovljen bencinski servis OMV, ki odslej ponuja tudi celotno gastronomsko ponudbo VIVA. Nova notranjost sovpada z VIVA notranjim dizajnom, njegova ponudba pa gostom nudi vrhunsko izkušnjo, saj je na servisu moč najti goriva visoke kakovosti in po novem tudi celoten VIVA asortiman, ki pričara občutek domačnosti.

V svoji ponudbi bo prenovljen bencinski servis gostom ponujal nakup visoko kakovostnih goriv iz družine MaxxMotion, in sicer premium gorivo MaxxMotion 100 plus, ki kot 100-oktansko gorivo dosega najvišjo kakovost po mednarodnih standardih, ter dve visokokakovostni gorivi OMV MaxxMotion 95 in OMV Sprint Diesel. Novost pa je tudi vzpostavitev oskrbe s tekočino AdBlue, kjer bo poleg majhnih 10-literskih posod, sedaj na voljo tudi agregat, ki bo omogočil obojestransko točenje AdBlue-ja, kar bo prispevalo k izboljšanju okolju prijazne mobilnosti. Na prenovljenem bencinskem servisu bo na voljo pet točilnih mest za osebne avtomobile in eno za transportna vozila.

S ponudbo VIVA OMV na svojih bencinskih servisih ustvarja poseben občutek doma, k čemur pripomore predvsem kava VIVA Cafe, pripravljena s strani izkušenih barist. Kavna blagovna znamka VIVA Cafe se ponaša s certifikatom pravične trgovine FAIRTRADE, ki pridelovalcem kave zagotavlja pravično plačilo in ustrezne delovne razmere, kavna zrna pa pričarajo pravi občutek dobre kave. Ob tem lahko gosti uživajo v vedno svežih pekovskih izdelkih in kruhu ter VIVA sendvičih. Gostom je na voljo tudi koriščenje storitev pod okriljem t.i. Multi točke, kar zajema možnost plačevanja položnic, polnjenja prenosnega telefona, vplačevanja športnih stav, nakupa vstopnic za prireditve in še mnogo več.

V skladu s svojo filozofijo WE CARE MORE bo OMV tudi na Letališki cesti v Ljubljani na prvo mesto postavljal svoje goste in obenem zagotavljal kakovostne storitve ter izdelke. S prenovljenim bencinskim servisom v Ljubljani je v Sloveniji sedaj na voljo 107 bencinskih servisov OMV, od tega jih kar 43 gostom nudi ponudbo VIVA. Poleg tega ima OMV Slovenija tudi pet Eurotruck beninskih servisov brez osebja, namenjenih prevoznikom.

Iskalnik motornih olj