Spletne strani OMV
Zapri

OMV širi ponudbo VIVA s sedmimi novimi prigrizki

img_VIVA_prigrizki

  • Sestavine štirih prigrizkov VIVA v obliki mešanic so izključno organskega izvora
  • Sadne ploščice VIVA ne vsebujejo dodanega sladkorja ali palmovega olja

OMV odslej v svojih trgovinah ponuja še večjo raznolikost, saj je razširil ponudbo lastne blagovne znamke priročnih izdelkov VIVA, predstavljene aprila. Od oktobra 2019 lahko gostje poleg ledene kave VIVA v trgovinah na bencinskih servisih OMV kupijo sedem novih vrst prigrizkov blagovne znamke VIVA.

»Po uspešni spomladanski uvedbi na trg ledene kave VIVA zdaj vse naše trgovine ponujajo tudi alternativne zdrave prigrizke VIVA. Nove mešanice prigrizkov VIVA in sadne ploščice so idealna izbira za vse, ki želijo med vožnjo uživati ​​v zdravih prigrizkih brez občutka krivde,« je prepričana generalna direktorica OMV Slovenija Vanja Lombar. Praktična embalaža zagotavlja tudi, da prsti ostanejo čisti.

Na voljo so štiri vrste mešanic v obliki prigrizkov VIVA: NutsMix, Superfruits, VeggieMix in ChocoBerries. Prigrizki so izdelani v Avstriji iz izključno organskih sestavin, noben od prigrizkov pa ne vsebuje palmovega olja. Poleg tega se čokolada mešanice ChocoBerries ponaša s certifikatom pravične trgovine Fairtrade. S štirimi različnimi vrstami prigrizkov se zagotovo najde nekaj za vsak okus.

Sadne ploščice VIVA so na voljo v okusih jabolka/korenje/pomaranče, pese/črnega ribeza in rabarbare/jagode. Vse tri različice so veganske, brez dodanega sladkorja, brez umetnih dodatkov in palmovega olja.

Novi izdelki VIVA izpolnjujejo vsa merila VIVA za vrhunsko kakovost, svežino in priročnost. Od aprila, odkar je na voljo na prodajnih policah, se je nova blagovna znamka VIVA skupaj z ledeno kavo VIVA že izkazala za zelo uspešno.

»Naši gostje zahtevajo izdelke, ki jih lahko uživajo na poti. To nas spodbuja, da nenehno iščemo nove ideje. Novi prigrizki VIVA, namenjeni zaužitju med obroki, dajejo prednost vrhunski kakovosti, zdravim sestavinam in izjemnemu okusu. Novi izdelki VIVA ponujajo tudi odlično vrednost za njihovo ceno,« pravi generalna direktorica.

Novi prigrizki predstavljajo sodoben dizajn in videz blagovne znamke VIVA. Njihov zaščitni znak, velika tiskana črka V, je jasno vidna na embalažah vseh izdelkov. Prigrizki VIVA v obliki mešanic so na voljo v različnih barvah v embalažah od 25 do 30 g. Sadne ploščice (32g) so pakirane posamično, in sicer v rdečo, vijolično in oranžno bravo, odvisno od okusa.

Iskalnik motornih olj