Spletne strani OMV
Zapri

Slovenci smo mojstri v kreiranju sendvičev

Koper, 12. julij 2016

V aplikaciji, ki jo je gostom svojih bencinskih servisov ponudil OMV Slovenija, so Slovenci v enem mesecu ustvarili kar 2.359 novih receptov za sendviče. Izmed vseh kreacij je komisija določila tri finaliste, med katerimi bodo gostje izbrali najboljšega. Zmagovalec se bo novembra uvrstil v redno prodajo na vseh bencinskih servisih OMV s ponudbo VIVA sendvičev.

Na bencinskem servisu OMV Koper Bonifika je strokovna komisija, v sestavi zmagovalca Masterchef 2016 Darka Klemena, strokovnjakov OMV Slovenija in predstavnikov sedme sile, izbrala tri finaliste gurmanskega natečaja »Ustvari svoj sendvič!«. To so postali Meta Lavrič z Mediteranskim svežim, Goran Radislavljevic s Pegi sendvičem in Jana Kapelj s sendvičem Za gurmane. Vsi so se uvrstili v boj za glasove, za najboljšega pa lahko glasujete tudi vi, in sicer med 21. julijem in 7. avgustom 2016 na spletni strain www.omv.si/ustvari-svoj-sendvic. Zmagovalni sendvič se bo novembra uvrstil v redno prodajo na bencinskih servisih OMV s ponudbo VIVA sendvičev, avtor sendviča pa bo za kreacijo tudi bogato nagrajen.

OMV Slovenija je svojim gostom v preteklem mesecu namreč ponudil priložnost, da sami s samo nekaj kliki izberejo edinstveno kombinacijo slastnih sestavin in kreirajo sendvič po svojem okusu. V enomesečnem izzivu so na OMV Slovenija prejeli kar 2.359 različnih receptur, kar dokazuje, da smo Slovenci mojstri v kreiranju sendvičev. Izmed vseh prispelih receptur je vodja oddelka gastronomije v OMV Slovenija Boštjan Vovk izbral deset najboljših, katere je pripravil pravi kuharski mojster in letošnji zmagovalec resničnostne oddaje MasterChef Darko Klemen.

OMV Slovenija, d. o. o.

OMV že od leta 1994 ponuja svojim gostom več kot le gorivo. Trgovinske in gastronomske storitve, kot tudi ponudba drugih storitev na bencinskih servisih OMV se nenehno razširja v skladu z željami in zahtevami gostov. Blagovna znamka VIVA je izoblikovala novo kulturo bencinskega servisa, katero odlikuje prvovrstno vzdušje, paleta visokokakovostnih izdelkov in storitveno usmerjeno osebje, ki gostom ponuja prijeten oddih od napornega vsakdana. Poleg sveže pripravljenih prigrizkov in napitkov bencinski servisi OMV z VIVA ponudbo ponujajo številne prodajne in darilne artikle, na izbranih servisih so na voljo tudi paketne storitve, storitve plačevanja položnic itd. OMV ima več kot 900 bencinskih servisov s ponudbo VIVA v devetih evropskih državah. V Sloveniji je trenutno 35 tovrstnih servisov.

Iskalnik motornih olj