Spletne strani OMV
Zapri

Srečni izžrebanec prejel za 10 let brezplačnega goriva na OMV!

30. januar 2017 

  • OMV Slovenija je zmagovalcu nagradne igre »Za 10 let MaxxMotion goriva« podaril za 10 let brezplačnega goriva
  • Glavni nagrajenec Mitja Škorjanc, ki prihaja iz Velenja, je nagrado prejel na bencinskem servisu OMV Koper Bonifika

OMV Slovenija je v okviru nagradne igre »Za 10 let MaxxMotion goriva« podaril 51 nagrad, med katerimi glavna nagrada predstavlja kar 10 let brezplačnega goriva. Kot glavni nagrajenec je bil v zaključnem žrebanju izbran Mitja Škorjanc, ki je zmagovalni letak, s katerim je sodeloval v nagradni igri, prejel na bencinskem servisu OMV Velenje Selo. Velenjčanu je glavno nagrado v obliki Vrednostnih kartic OMV v skupni vrednosti 11.182,00 evrov na priložnostni slovesnosti na bencinskem servisu OMV Koper Bonifika podelila Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija.

V nagradni igri je bilo skupno oddano več kot 245.000 nagradnih letakov, glavni nagrajenec pa je ob prejemu nagrade povedal: »Nikakor nisem pričakoval, da bom med tako velikim številom sodelujočih izžreban ravno jaz. Res nisem pričakoval nagrade, zato še vedno težko verjamem. Odkar imam izpit za avto točim gorivo na OMV, to je sedaj že več kot 15 let. Ko sem dobil obvestilo, da sem prejel za 10 let brezplačnega goriva sem seveda to preveril in bil nadvse vesel.«

OMV Slovenija je nagradno igro, v kateri kot glavno nagrado podari za 10 let brezplačnega OMV MaxxMotion goriva, organiziral drugič zapored. Gostje na bencinskih servisih so lahko v nagradni igri sodelovali med 7. novembrom 2016 in 8. januarjem 2017. Poleg glavne nagrade so v OMV Slovenija sodelujočim podelili tudi 10 letnih vinjet, v času nagradne igre pa izvedli še 4 vmesna žrebanja. V okviru slednjih so podarili skupno 40 Vrednostnih kartic OMV v vrednosti 40 evrov. Kdo so tisti, ki se jim je nasmehnila sreča, si lahko ogledate na www.omv.si/maxxinagrade.

Iskalnik motornih olj