Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Skupina OMV www.omv.com Avstrija www.omv.at Bolgarija www.omv.bg Češka www.omv.cz Nemčija www.omv.de Madžarska www.omv.hu Norveška www.omv.no Nova Zelandija www.omv.nz Romunija www.omv.ro Srbija www.omv.co.rs Rusija www.omv.ru Slovaška www.omv.sk Tunizija www.omv.tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

Tako se bodo junakom epidemije zahvalili na bencinskih servisih OMV

  • OMV Slovenija do konca aprila vsem, ki v nastalih izrednih razmerah opravljajo najbolj izpostavljene poklice, podarja brezplačno kavo za na pot VIVA Café in sadne ploščice VIVA.
  • Bencinski servisi OMV tudi v času epidemije delujejo po vsej Sloveniji in zagotavljajo oskrbo z energenti na slovenskem trgu.

Vsem predstavnikom najbolj izpostavljenih poklicev v OMV Slovenija do konca aprila izkazujejo hvaležnost z brezplačno kavo za na pot VIVA Café in sadno ploščico VIVA. Zdravnikom, reševalcem, medicinskemu osebju, policistom, gasilcem in delavcem civilne zaščite je za prejem brezplačne kave ter sadne ploščice dovolj identifikacija s službeno kartico, vizitko, uniformo ali drugim potrdilom za opravljanje svojega poklica.

»Pojav epidemije koronavirusa nas je spravil v do sedaj neznan položaj, v katerem pa smo se znašli skupaj. Zato je v tem času še toliko bolj pomembna solidarnost. Manjše okrepčilo in topel napitek na naših servisih, ki po vsej Sloveniji še naprej poslujejo in zagotavljajo oskrbo z energenti, je najmanj, kar v danih razmerah lahko storimo za vse tiste, ki opravljajo v tem času najbolj izpostavljene in za delovanje celotne družbe ključne poklice,« pravi Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija.

Več informacij o morebitnih prilagojenih delovnih časih bencinskih servisov in ostalih smernicah obiska bencinskega servisa v času epidemije koronavirusa je na voljo TUKAJ.  

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj