Spletne strani OMV
Zapri

V Mariboru odprt nov bencinski servis OMV

img_PR_studenci

  • V ponedeljek je na Ulici heroja Šercerja 60 v Mariboru svoja vrata uradno odprl povsem nov bencinski servis OMV.
  • Nov bencinski servis ponuja visoko kakovostna goriva OMV MaxxMotion ter celotno gastronomsko ponudbo VIVA Café.   
  • Mreža bencinskih servisov OMV v Sloveniji zdaj šteje 108 bencinskih servisov.

V Mariboru je svoja vrata odprl nov bencinski servis OMV, ki gostom ponuja tudi celotno gastronomsko ponudbo VIVA Café.

Nov bencinski servis se ponaša z visokokakovostnimi gorivi iz družine MaxxMotion, in sicer lahko gostje izbirajo med premium gorivom MaxxMotion 100 plus, ki kot 100-oktansko gorivo dosega najvišjo kakovost po mednarodnih standardih, ter dvema visokokakovostnima gorivoma OMV MaxxMotion 95 in OMV Sprint Diesel. Na razpolago sta tudi avtoplin LPG in oskrba s tekočino AdBlue za tovorni promet, kjer je poleg majhnih 10-literskih posod na voljo tudi točilni agregat, ki omogoča obojestransko točenje AdBlue-ja, kar prispeva k izboljšanju okolju prijazne mobilnosti. Na novem bencinskem servisu je na voljo skupno pet točilnih mest za osebne avtomobile in eno mesto za tovorna vozila. Povsem nov bencinski servis se ponaša tudi z avtopralnico OMV TOP Wash in samopostrežnim sesalnikom za vozila.

Na novem bencinskem servisu si lahko gostje zahvaljujoč ponudbi VIVA Café privoščijo prijeten oddih in se napolnijo z energijo v domačem vzdušju, ki ga med drugim ustvarja aroma kave VIVA Café, pripravljene s strani izkušenih barist. Kavna blagovna znamka VIVA Café se ponaša s certifikatom pravične trgovine FAIRTRADE, ki pridelovalcem kave zagotavlja pravično plačilo in ustrezne delovne razmere. Gostje lahko na novem servisu uživajo tudi v vedno svežih pekovskih izdelkih, kruhu in sendvičih VIVA. V zdrav in okusen obrok bodo prepričali tudi sendviči VIVA, pripravljeni po posebni recepturi priznanega kuharskega mojstra Uroša Štefelina, ki navdušujejo s svojo svežino in inovativnostjo. Gostom je na voljo tudi koriščenje storitev pod okriljem t.i. Multi točke, kar zajema možnost plačevanja položnic, polnjenja prenosnega telefona, vplačevanja športnih stav, nakupa vstopnic za prireditve in še mnogo več.

OMV v skladu s filozofijo WE CARE MORE tudi v Mariboru na prvo mesto postavlja svoje goste, saj jim želi ob vsakem obisku zagotoviti pozitivno izkušnjo ter storitve in izdelke na najvišjem nivoju. Z novim mariborskim bencinskim servisom je sedaj v Sloveniji na voljo že 108 bencinskih servisov OMV, od tega jih kar 43 vključuje ponudbo VIVA Café. Poleg tega ima OMV Slovenija tudi pet Eurotruck bencinskih servisov brez osebja, namenjenih prevoznikom.

Iskalnik motornih olj