Spletne strani OMV
Zapri

Visoko zaupanje v premium MaxxMotion goriva na slovenskem trgu

Koper, 23. maj 2018

  • Slovenci po zadnji raziskavi najbolj prepoznavajo visokokakovostna goriva iz družine MaxxMotion
  • 100-oktansko gorivo OMV MaxxMotion 100plus in dizelsko gorivo OMV MaxxMotion Performance Diesel podaljšujeta življenjsko dobo vašega motorja, sta okolju prijazna in zagotavljata večjo moč motorja
  • Nakup kateregakoli goriva iz družine MaxxMotion članom Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE prinaša dvojne točke zvestobe, obenem pa se potegujejo za vikend ogled dirk za Veliko nagrado Avstrije na Red Bull Ringu

Leta 2017 je OMV Slovenija uvedel dve novi MaxxMotion premium gorivi in tako postavil nove standarde kakovosti goriv na slovenskem trgu. Glede na februarsko raziskavo, ki jo je izvedlo podjetje Marketmind, je OMV še vedno vodilni ponudnik na trgu v segmentu zavedanja uporabnikov o kakovosti goriv. Skoraj 80 % vprašanih namreč goriva družine MaxxMotion prepoznava kot visoko kakovostna. Dizelsko gorivo OMV MaxxMotion Performance Diesel predstavlja najbolj kakovostno dizelsko gorivo na slovenskem trgu z zagotovljenim minimalnim cetanskim številom 57, premium 100-oktansko gorivo OMV MaxxMotion 100plus pa kot edino na slovenskem trgu izpolnjuje najvišje zahteve 5. kategorije Svetovne listine o gorivu (WWFC) , ki jih določajo vodilni svetovni proizvajalci motorjev in vozil.

Premium goriva iz družine MaxxMotion so odličen primer inovacijskega pristopa Skupine OMV. MaxxMotion pomeni večjo moč in čistost motorja, daljšo življensko dobo motorja ter manj emisij. Čistejši proces izgorevanja v motorju prinaša tako Maxxmoion 100Plus kot tudi Maxxmotion Diesel, ki s tem omogočata številne prednosti za jeklene konjičke in njihove voznice in voznike.

OMV MaxxMotion Performance Diesel – prava izbira tudi v poletnih mesecih
OMV dizelsko gorivo najvišje kakovosti ponuja na 15 bencinskih servisih ob avtocestnem križu in hitrih cestah. Gorivu OMV MaxxMotion Performance Diesel v primerjavi z ostalimi gorivi na trgu glavne prednosti prinaša višje cetansko število, ki znaša minimalno 57, kar zagotavlja večjo zmogljivost motorja in ob redni uporabi omogoča daljšo življenjsko dobo motorja in njegovo maksimalno zmogljivost. Izboljšano izgorevanje v motorju zaradi večjega cetanskega števila vpliva na manj emisij, hrupa in izkoriščanja energije . Boljše delovanje motorja pomeni tudi manjšo porabo, kar je dodatna prednost za voznike, ki v poletnih mesecih načrtujejo daljše dopustniške poti.

OMV MaxxMotion 100plus izpolnjuje najvišje mednarodne standarde kakovosti
100-oktansko gorivo OMV MaxxMotion 100plus izpolnjuje najvišje zahteve avtomobilske industrije, določene v 5. kategoriji Svetovne listine o gorivu (WWFC). Listina, ki so jo izdali vodilni proizvajalci avtomobilov in motorjev, 100-oktansko gorivo, ki ga ponuja OMV, uvršča med najkakovostnejša goriva na trgu. OMV MaxxMotion 100plus igra odločilno vlogo pri ohranjanju funkcionalnosti in učinkovitosti sodobnih vozil ter njihovih motorjev, podaljšuje življenjsko dobo in povzroča manj emisij.

Dvojne točke zvestobe za člane kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE

Ob nakupu goriv iz družine MaxxMotion so člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE deležni posebnih ugodnosti. Ti namreč ob vsakem nakupu goriva OMV MaxxMotion 100plus ali dizelskega goriva OMV MaxxMotion Performance Diesel prejmejo dvojne točke zvestobe, ki jih lahko koristijo za nakup le s točkami najrazličnejših izdelkov ali storitev v ponudbi OMV.

Z nakupom vsaj 25 litrov kateregakoli MaxxMotion goriva člani kluba zvestobe prejmejo poseben letak z unikatno kodo, s katero sodelujejo tudi v veliki nagradni igri, v kateri bo podeljenih 10 vikend paketov za dve osebi za oglede treningov, kvalifikacij in dirk najvišjega razreda na dirkališču Red Bull Ring v Avstriji, ob tem pa OMV poskrbi tudi za namestitev v bližini dogodkov. Z nakupom premium MaxxMotion goriv pa se možnost za osvojitev nagrade podvoji, saj člani Kluba zvestobe v tem primeru za svoj nakup prejmejo kar dva letaka z unikatno kodo.

Za dokončno sodelovanje v nagradni igri lahko člani Kluba zvestobe kodo za sodelovanje ročno vnesejo na spletni strani nagradne igre ali pa s pametnim mobilnim telefonom skenirajo unikatno QR-kodo z letaka. Nagradna igra traja do 30. junija 2018.

***

1 MaxxMotion 100plus izpolnjuje najvišje zahteve (5. kategorija) WWFC – Worldwide Fuel Charterja. Izboljšana zmogljivost in učinkovitost izgorevanja zaradi visokega števila oktanov (min. 100 RON) vpliva tudi na večjo čistost sesalnih ventilov. Prednosti so odvisne od samega vozila, načina vožnje in tehničnega stanja motorja in se primerjajo z gorivi, ki izpolnjujejo minimalne zahteve lokalnega trga glede na EN 228.

2Prednosti se lahko razlikujejo glede na vozilo, način vožnje in tehnično stanje motorja ter se nanašajo na primerljivo gorivo, ki izpolnjuje minimalne zahteve (po standardu EN 590).

OMV Aktiengesellschaft
Skupina OMV na trajnosten način proizvaja ter trži nafto in plin, inovativne oblike energije ter visokokakovostne končne energetske rešitve. S prihodki od prodaje Skupine OMV v višini 20 milijard evrov in približno 20.700 zaposlenimi v letu 2017 je OMV Aktiengesellschaft ena največjih avstrijskih industrijskih družb, ki kotirajo na borzi. Na področju raziskav in proizvodnje ima močni bazi v Romuniji in Avstriji ter uravnotežen mednarodni portfelj, medtem ko Severno morje, Bližnji vzhod ter Afrika in Rusija predstavljajo nadaljnje ključne regije. V letu 2017 je dnevna proizvodnja znašala okrog 348.000 boe/d. Na področju maloprodaje OMV upravlja tri rafinerije s skupnimi predelovalnimi zmogljivostmi 17,8 milijona ton letno in več kot 2.000 bencinskih servisov v desetih državah. OMV upravlja plinovodno mrežo v Avstriji in objekte za skladiščenje plina v Avstriji ter Nemčiji. Leta 2017 je prodal za 113 TWh plina.

OMV Slovenija d.o.o.
OMV Slovenija kot del Skupine OMV na slovenskem trgu naftnih derivatov deluje od leta 1994, gostom pa ponuja veliko več kot le kakovostno gorivo. Bencinski servisi OMV so večnamenski storitveni centri, kjer gostje vedno najdejo kakovostne izdelke ter storitve. Ponudba na bencinskih servisih zajema tako trgovinske kot tudi gastronomske storitve, gostom pa je ves čas na voljo ustrežljivo osebje. Z željo po izpolnjevanju najzahtevnejših pričakovanj gostov je OMV razvil tudi svojo blagovno znamko VIVA Cafe, ki gostom z gastronomsko ponudbo in ustvarjanjem domačega vzdušja omogoča oddih ob vsakem obisku bencinskega servisa. Poleg sveže pripravljenih prigrizkov in napitkov, bencinski servisi OMV s ponudbo VIVA ponujajo številne prodajne in darilne artikle. Na izbranih servisih so na voljo tudi paketne storitve, storitve plačevanja položnic, Loterija Slovenije itd. V Sloveniji je trenutno 106 bencinskih servisov OMV, med njimi je 38 bencinskih servisov OMV VIVA. Poleg tega OMV Slovenija razpolaga tudi s petimi brezosebnimi bencinskimi servisi Eurotruck, ki so namenjeni transportnemu prevozu.

Iskalnik motornih olj