Spletne strani OMV
Zapri

Zaživela je nova mobilna aplikacija OMV MyStationApp

img_mobile_app_predstavitev

1. avgusta 2022 je zaživela nova mobilna aplikacija OMV MyStationApp, ki je nadomestila dve dosedanji aplikaciji: OMV SMILE & DRIVE in OMV Filling Station Finder.

Nova mobilna aplikacija OMV MyStationApp omogoča poglobljeno iskanje bencinskih servisov OMV s cenami goriv in načrtovanje poti s pomočjo navigacije. Članom Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE pa prinaša dodatne ugodnosti v obliki kuponov in zbiranja e-nalepk ter enostavnejši pregled nad svojim računom.

Nova mobilna aplikacija je na voljo v 'Trgovina Play' za telefone z operacijskim sistemom Android in 'App Store' za telefone z operacijskim sistemom iOS.

Člani kluba zvestobe, ki so uporabljali dosedanjo aplikacijo OMV SMILE & DRIVE, zgolj posodobijo obstoječo aplikacijo, ki avtomatično nadomesti staro, ki ni več na voljo. Za več informacij o prednostih nove aplikacije in, kako do nje, preverite TUKAJ.

Poleg nove mobilne aplikacije imajo člani Kuba zvestobe OMV SMILE & DRIVE zdaj na voljo tudi prenovljeno spletno stran z vsemi ažurnimi informacijami o klubu in nekaterimi dodatnimi funkcijami. Dostop do nove spletne strani je na voljo TUKAJ.

Iskalnik motornih olj