Spletne strani OMV
Zapri

Zaobljuba, ki v osrčje postavlja potrebe gostov

21. junij 2017

  • OMV Slovenija vse več pozornosti in sredstev namenja razvoju svoje ponudbe in zagotavljanju vrhunske storitve.
  • Z zaobljubo blagovne znamke »We Care More« zasledujejo prvo mesto v mislih in srcih obstoječih ter potencialnih gostov.

Spreminjajoče se gospodarsko okolje nenehno prinaša nove izzive in postavlja nove cilje. Nanje družba OMV odgovarja z zaobljubo blagovne znamke »We Care More«. V osrčju poslovanja je namreč izpolnjevanje želja in pričakovanj gostov bencinskih servisov, zaposlenih ter partnerjev upravljavcev. To omogočajo visoko kakovostni izdelki, storitve in sodobna tehnologija, ki so na voljo na bencinskih servisih OMV. Ti so središča, kjer želi OMV pričakovanja gostov preseči tako z vidika ponudbe kot tudi ustrežljivosti zaposlenih.

Prvovrstni izdelki in storitve v ponudbi OMV

Gostje bencinskih servisov imajo tako po vsej Sloveniji dostop do odličnih storitev in bogate izbire visoko kakovostnih izdelkov – od visoko zmogljivih goriv do okusne ponudbe VIVA.

MaxxMotion goriva zagotavljajo večjo zmogljivost, podaljšujejo življenjsko dobo motorja, zmanjšujejo emisije in zmanjšujejo porabo. Novo gorivo OMV MaxxMotion 100plus tako spada v razred goriv najvišje kakovosti. Izpolnjuje namreč najvišje zahteve avtomobilske industrije, določene v listini Worldwide Fuel Charter, ki jo oblikujejo največji proizvajalci avtomobilskih motorjev iz Evrope, Združenih držav Amerike in Japonske.

Dišečo skodelico kave VIVA Cafe gostje prejmejo iz rok izučenih barist – kavnih mojstrov, ki so svoje znanje in veščine o pripravi kave izpopolnjevali na posebnih izobraževanjih. Kava VIVA Cafe prihaja iz pravične trgovine in nosi oznako FAIRTRADE, na bencinskih servisih OMV pa je pripravljena s posebnim občutkom ter svežimi sestavinami: kavo iz slovite italijanske pražarne in pravim mlekom!

»Zaobljuba blagovne znamke »We Care More« prežema čisto vsak aspekt našega dela,« pojasnjuje Vanja Lombar, generalna direktorica družbe OMV Slovenija. Pri tem dodaja: »Potrebe in želje naših gostov postavljamo v središče vsega, kar počnemo. Med drugim se trudimo posebno pozornost namenjati tudi najmlajšim obiskovalcem. Zasledujemo prvo mesto v mislih in srcu naših gostov, zato v naslednjih mesecih še več pozornosti namenjamo inovativnosti, svežini, kakovosti, skrbi za goste ter drobnim pozornostim, ki dajejo vrhunskosti piko na i.«

V OMV Slovenija napovedujejo nadaljnje nadgradnje, ki bodo zadovoljstvo ob obisku bencinskega servisa OMV ponesle še korak dlje. »Z dodajanjem več manjših stvari, ki štejejo, našim gostom pričaramo pravi občutek OMV-ja s ponudbo tistega, kar najbolj cenijo. To vključuje izbrano ponudbo zdrave hrane, kave s certifikatom pravične trgovine, domačim ambientom bencinskih servisov in najboljšo postrežbo. Obenem pa OMV zagotavlja goriva najvišje kakovosti, s katerimi vozniki najbolje poskrbijo za svoje vozilo. Na to lahko računajo vsi gostje bencinskih servisov OMV. Vedno in povsod,« zaključuje Vanja Lombar.

***
OMV Aktiengesellschaft
Skupina OMV proizvaja ter trži nafto in plin, inovativne oblike energije ter visokokakovostne končne petrokemične rešitve. S prihodki od prodaje Skupine OMV v višini 19 milijard evrov in približno 22.500 zaposlenimi v letu 2016 je OMV Aktiengesellschaft ena največjih avstrijskih industrijskih družb, ki kotirajo na borzi. Na področju raziskav in proizvodnje ima močno bazo v Romuniji in Avstriji ter uravnotežen mednarodni portfelj. V letu 2016 je dnevna proizvodnja znašala približno 311.000 boe/d. Na področju maloprodaje je od junija 2017 OMV v 10 državah prisoten z več kot 2.000 bencinskimi servisi, katerih zmogljivost je 17,8 milijona ton. OMV upravlja plinovodno mrežo v Avstriji in objekte za skladiščenje plina v Avstriji ter Nemčiji. Leta 2016 je prodal za 109 TWh plina.

OMV Slovenija d.o.o.
OMV Slovenija kot del Skupine OMV na slovenskem trgu naftnih derivatov deluje od leta 1994, gostom pa ponuja veliko več kot le kakovostno gorivo. Bencinski servisi OMV so večnamenski storitveni centri, kjer gostje vedno najdejo kakovostne izdelke ter storitve. Ponudba na bencinskih servisih zajema tako trgovinske kot tudi gastronomske storitve, gostom pa je ves čas na voljo ustrežljivo osebje. Z željo po izpolnjevanju najzahtevnejših pričakovanj gostov je OMV razvil tudi svojo blagovno znamko VIVA, ki gostom z gastronomsko ponudbo in ustvarjanjem domačega vzdušja omogoča oddih ob vsakem obisku bencinskega servisa. Poleg sveže pripravljenih prigrizkov in napitkov, bencinski servisi OMV s ponudbo VIVA ponujajo številne prodajne in darilne artikle. Na izbranih servisih so na voljo tudi paketne storitve, storitve plačevanja položnic, itd. V Sloveniji je trenutno 106 bencinskih servisov OMV, med njimi je 36 bencinskih servisov OMV VIVA. Poleg tega OMV Slovenija razpolaga tudi s 5 brezosebnimi bencinskimi servisi Eurotruck, ki so namenjenimi transportnemu prevozu.

Iskalnik motornih olj