Spletne strani OMV
Zapri

Znova strežemo na terasah in odpiramo avtopralnice

Ob sproščanju ukrepov v zvezi s koronavirusom v okviru gastronomske ponudbe VIVA znova strežemo na terasah naših bencinskih servisov, dobrote VIVA (kava, sveži sendviči, pekovsko pecivo in kruh) so vam na voljo tudi za s seboj. Že pred prazniki pa smo odprli tudi avtopralnice OMV TOP WASH.

S 4. majem in skladno z rahljanjem ukrepov za zajezitev širjenja okužb s COVID-19 smo z nekaterimi omejitvami ponovno odprli gostinske lokale VIVA. Strežba hrane in pijače se trenutno izvaja zgolj na terasah lokalov, kjer smo z zmanjšanjem števila miz omogočili priporočeno varno razdaljo med gosti. Že tako visoke higienske standarde smo z rednim razkuževanjem miz, stolov in ostalih površin še dodatno poostrili, ob vhodu na teraso smo namestili tudi razkužila.

Zadrževanje v notranjih prostorih lokalov ni dovoljeno, v primeru vstopa pa je obvezna uporaba zaščitnih mask in zagotavljanje varne razdalje med osebami. Uporaba zaščitne maske je obvezna tudi v toaletnih prostorih, v katere je mogoče vstopati zgolj posamično ter pri uporabi ročnih avtopralnic in sesalnikov, kjer je potrebno zagotoviti varno razdaljo do ostalih oseb.

Še naprej skrbimo za vestno upoštevanje navodil pristojnih institucij glede zaščite tako zaposlenih kot gostov. Vse goste naprošamo, da upoštevajo vsa priporočila in sledijo navodilom pri obisku bencinskega servisa.

Več informacij o prilagojenih delovnih časih bencinskih servisov in ostalih smernicah obiska bencinskega servisa v času epidemije koronavirusa je na voljo TUKAJ.  

Iskalnik motornih olj