Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Skupina OMV www.omv.com Avstrija www.omv.at Bolgarija www.omv.bg Češka www.omv.cz Nemčija www.omv.de Madžarska www.omv.hu Norveška www.omv.no Nova Zelandija www.omv.nz Romunija www.omv.ro Srbija www.omv.co.rs Rusija www.omv.ru Slovaška www.omv.sk Tunizija www.omv.tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

ZPM Ljubljana Moste Polje zaključila s tradicionalnim enotedenskim taborom za otroke iz socialno ogroženih družin

6. november 2017

S koncem minulega tedna se je zaključil tradicionalni enotedenski naravoslovno-umetniški tabor za otroke iz socialno ogroženih družin, ki ga v Kranjski Gori že deveto leto organizira ZPM Ljubljana Moste Polje v sodelovanju z OMV Slovenija.

Na taboru je 60 otrok razvijalo svoje potenciale, spoznavalo nove prijatelje ter odkrivalo svet preko socialnega, naravoslovnega in umetniškega učenja. Ključni del tabora predstavlja tudi razvoj pozitivnih navad in vzorcev pri otrocih, kar je rezultat strokovnosti vzgojiteljev, ki sodelujejo na taboru in načrtno pripravljenega ter izvedenega programa dela z otroci.

Izvedbo tabora in udeležbo otrok že deveto leto zapored financira OMV Slovenija. Vključno z letošnjim, se je tabora udeležilo že preko 600 otrok iz socialno ogroženih družin.
 

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj