Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Norveška www.omv.no/no-no Romunija www.omv.ro/ro-ro Rusija www.omv.ru/ru-ru Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Zapri

OMV Aktiengesellschaft

S skupno prodajo v višini 20 milijard evrov v letu 2017 in z okoli 20.700 zaposlenimi je OMV Aktiengesellschaft ena izmed največjih na borzo uvrščenih industrijskih družb v Avstriji. 

Na upstream področju ima družba OMV močno bazo v Romuniji in Avstriji ter uravnotežen mednarodni portfelj. V letu 2017 je družba proizvedla okoli 348.000 sodčkov ekvivalenta nafte dnevno.

Na downstream področju OMV-jeva letna zmogljivost rafiniranja znaša 17,8 milijona ton, konec leta 2017 pa je družba imela več kot 2.000 bencinskih servisov v 10 državah

OMV upravlja skladišča plina v Avstriji in Nemčiji; omrežje plinovodov v Avstriji pa upravlja odvisna družba Gas Connect Austria GmbH. V letu 2017 je družba prodala približno 113 TWh plina. 

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj