Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Skupina OMV www.omv.com Avstrija www.omv.at Bolgarija www.omv.bg Češka www.omv.cz Nemčija www.omv.de Madžarska www.omv.hu Norveška www.omv.no Nova Zelandija www.omv.nz Romunija www.omv.ro Srbija www.omv.co.rs Rusija www.omv.ru Slovaška www.omv.sk Tunizija www.omv.tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

Priznanja in certifikati

Vitaminske vode in čaji VIVA – Izbran produkt leta 2021

Slovenski potrošniki so vitaminskim vodam in čajem VIVA podelili naziv Izbran produkt leta 2021. Potrošnike je nova linija napitkov VIVA prepričala predvsem s sestavinami (napitki so brez dodanega sladkorja, sladil, umetne arome, konzervansov in barvil, poleg tega so napitki veganski) in z embalažo, ki jo je mogoče stoodstotno reciklirati.

Naziv Izbran produkt leta je največja svetovna izglasovana nagrada za trženje inovacij. Potrošnike vodi do najboljših in najnovejših izdelkov, proizvajalce pa nagrajuje za kakovost in inovativnost. Izbran produkt leta je podprt z glasovi slovenskih potrošnikov in s tem zaupanja vreden nakupni nasvet.

Priznanje Superbrands 2021

OMV Slovenija je z visokokakovostnimi produkti in storitvami, ki jih ponuja na svojih bencinskih servisih po vsej Sloveniji ter ustreznim pristopom do gostov pridobila mednarodno priznanje Superbrands.

S priznanjem Superbrands so odličnost storitev potrdili tržna raziskava in strokovni svet pod okriljem organizacije Superbrands, ki deluje na različnih trgih po vsem svetu. 

 

Blagovna znamka OMV je prejela naziv Trusted brand 2021 v kategoriji bencinski servisi

Več kot tisoč sodelujočih v raziskavi Trusted Brand 2021 o zaupanju v blagovne znamke, ki je pod okriljem revije Reader's Digest Slovenija potekala že štirinjasto leto, je presodilo, da je med zmagovalci v letu 2021 tudi blagovna znamka OMV, ki je prejela naziv TRUSTED BRAND 2021 za blagovno znamko OMV, v kategoriji bencinski servis.

 

Best Buy Award 2019/2020

Odličje Best Buy Award 2019/2020 so podelili slovenski vozniki, ki so OMV Slovenija v zadnji raziskavi švicarske hiše Icertias Best Buy prepoznali kot podjetje, ki zagotavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno na področju mreže bencinskih servisov. 

Zlati certifikat bonitete odličnosti razreda AAA

Družba Bisnode je po analizah za leto 2020 podjetje OMV Slovenija uvrstila med 1,5% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji. To ga uvršča v najprestižnejšo skupino podjetij s platinasto bonitetno odličnostjo AAA, saj so zadnja tri leta zapored spadali v skupino zlate bonitetne odličnosti AAA. Priznanje platinaste bonitetne odličnosti AAA si je podjetje OMV Slovenija prislužilo z doseganjem najvišjih standardov na področju storitvene dejavnosti ter z odgovornim, doslednim in strokovnim delom na vseh področjih. Podjetja, ki se ponašajo s platinasto bonitetno odličnostjo AAA, predstavljajo najbolj zanesljivega, kredibilnega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja, z nizkim poslovnim tveganjem. Certifikat Bisnode, ki se podeljuje na evropski ravni, predstavlja garancijo za korektnega in odgovornega poslovnega partnerja.

Certifikat finančne zanesljivosti gospodarskega subjekta

OMV Slovenija je prejemnik certifikata finančne zanesljivosti, ki ga izdaja Prva bonitetna agencija. Certifikat prejme gospodarski subjekt, katerega poslovanje in premoženjsko finančno stanje, po strokovnih kriterijih za dodelitev certifikata, kažeta na njegovo nadpovprečno uspešnost in finančno zanesljivost tako v slovenskem gospodarskem prostoru kot tudi izven njega. Po kriterijih bonitetne hiše je imetnik Certifikata uvrščen v elitno skupino finančno najzanesljivejših gospodarskih subjektov v Sloveniji, ki v celotni populaciji predstavljajo 7,32 % najboljših v Sloveniji.

Certifikat finančne zanesljivosti gospodarskega subjekta (PDF, 831,6 KB)

Polni certifikat Družini prijazno podjetje

V družbi OMV Slovenija smo ponosni prejemniki polnega certifikata Družini prijazno podjetje, ki smo ga pridobili v letu 2020. Ta ne le, da dokazuje našo usmerjenost in  zavezo k usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, ampak je tudi priznanje, da smo na tem področju dosegli vse zadane cilje v sklopu osnovnega certifikata, ki smo ga prejeli leta 2016. Prestižno priznanje v obliki polnega certifikata Družini prijazno podjetje smo si prislužili s svojo trajnostno usmeritvijo, saj želimo na vseh področjih delovati odgovorno. Odgovorno do otrok, starejših, družine ter najbližjih in kar je najbolj pomembno do vseh zaposlenih, kar se odraža tudi v naši organizacijski kulturi. S tem pa ostaja zaveza, da tudi v prihodnje stremimo k čim bolj družbeno odgovornemu ravnanju ter tako kljub pridobljenemu najvišjemu certifikatu, postanemo še boljši in še uspešnejši pri doseganju osebnih in poslovnih ciljev.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj