Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Norveška www.omv.no/no-no Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Romunija www.omv.ro/ro-ro Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Rusija www.omv.ru/ru-ru Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Zapri

Priznanja in certifikati

Priznanje Superbrands 2020

OMV Slovenija je z visokokakovostnimi produkti in storitvami, ki jih ponuja na svojih bencinskih servisih po vsej Sloveniji ter ustreznim pristopom do gostov pridobila mednarodno priznanje Superbrands.

S priznanjem Superbrands so odličnost storitev potrdili tržna raziskava in strokovni svet pod okriljem organizacije Superbrands, ki deluje na različnih trgih po vsem svetu. 

 

Blagovna znamka OMV je prejela naziv Trusted brand 2020 v kategoriji bencinski servisi

Več kot tisoč sodelujočih v raziskavi Trusted Brand 2020 o zaupanju v blagovne znamke, ki je pod okriljem revije Reader's Digest Slovenija potekala že štirinjasto leto, je presodilo, da je med zmagovalci v letu 2020 tudi blagovna znamka OMV, ki je prejela naziv TRUSTED BRAND 2020 za blagovno znamko OMV, v kategoriji bencinski servis.

 

Best Buy Award 2019/2020

Odličje Best Buy Award 2019/2020 so podelili slovenski vozniki, ki so OMV Slovenija v zadnji raziskavi švicarske hiše Icertias Best Buy prepoznali kot podjetje, ki zagotavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno na področju mreže bencinskih servisov. 

Zlati certifikat bonitete odličnosti razreda AAA

Družba Bisnode je po analizah za leto 2020 podjetje OMV Slovenija uvrstila med 1,5% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji. To ga uvršča v najprestižnejšo skupino podjetij s platinasto bonitetno odličnostjo AAA, saj so zadnja tri leta zapored spadali v skupino zlate bonitetne odličnosti AAA. Priznanje platinaste bonitetne odličnosti AAA si je podjetje OMV Slovenija prislužilo z doseganjem najvišjih standardov na področju storitvene dejavnosti ter z odgovornim, doslednim in strokovnim delom na vseh področjih. Podjetja, ki se ponašajo s platinasto bonitetno odličnostjo AAA, predstavljajo najbolj zanesljivega, kredibilnega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja, z nizkim poslovnim tveganjem. Certifikat Bisnode, ki se podeljuje na evropski ravni, predstavlja garancijo za korektnega in odgovornega poslovnega partnerja.

Certifikat finančne zanesljivosti gospodarskega subjekta

OMV Slovenija je prejemnik certifikata finančne zanesljivosti, ki ga izdaja Prva bonitetna agencija. Certifikat prejme gospodarski subjekt, katerega poslovanje in premoženjsko finančno stanje, po strokovnih kriterijih za dodelitev certifikata, kažeta na njegovo nadpovprečno uspešnost in finančno zanesljivost tako v slovenskem gospodarskem prostoru kot tudi izven njega. Po kriterijih bonitetne hiše je imetnik Certifikata uvrščen v elitno skupino finančno najzanesljivejših gospodarskih subjektov v Sloveniji, ki v celotni populaciji predstavljajo 5,99 % najboljših v Sloveniji.

Certifikat finančne zanesljivosti gospodarskega subjekta (PDF, 831,6 KB)

Certifikat Družini prijazno podjetje

V družbi OMV Slovenija smo ponosni prejemniki certifikata Družini prijazno podjetje. Z njim nadgrajujemo svoje družbeno odgovorno delovanje, katerega velik del že predstavljajo naši zaposleni. Slednjim želimo v prihodnosti še dodatno omogočiti uspešno usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Zaposleni predstavljajo ključne deležnike pri vsakršnem uspehu organizacije, njihovo uspešno delo pa je v veliki meri odvisno od osebnega zadovoljstva, ki vpliva tako na kratkoročne kot tudi dolgoročne pozitivne rezultate poslovanja.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj