Spletne strani OMV
Zapri

Priznanja in certifikati

Certifikat finančne zanesljivosti gospodarskega subjekta

OMV Slovenija je tudi v letu 2022 prejemnik certifikata finančne zanesljivosti, ki ga izdaja Prva bonitetna agencija. Certifikat prejme gospodarski subjekt, katerega poslovanje in premoženjsko finančno stanje, po strokovnih kriterijih za dodelitev certifikata, kažeta na njegovo nadpovprečno uspešnost in finančno zanesljivost tako v slovenskem gospodarskem prostoru kot tudi izven njega. Po kriterijih bonitetne hiše je imetnik Certifikata uvrščen v elitno skupino finančno najzanesljivejših gospodarskih subjektov v Sloveniji, ki v celotni populaciji predstavljajo 7,42 % najboljših v Sloveniji.

Certifikat finančne zanesljivosti gospodarskega subjekta (PDF, 831,6 KB)

Polni certifikat Družini prijazno podjetje

Osnovi_Certifikat_si

V družbi OMV Slovenija smo ponosni prejemniki polnega certifikata Družini prijazno podjetje, ki smo ga pridobili v letu 2020. Ta ne le, da dokazuje našo usmerjenost in  zavezo k usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja, ampak je tudi priznanje, da smo na tem področju dosegli vse zadane cilje v sklopu osnovnega certifikata, ki smo ga prejeli leta 2016. Prestižno priznanje v obliki polnega certifikata Družini prijazno podjetje smo si prislužili s svojo trajnostno usmeritvijo, saj želimo na vseh področjih delovati odgovorno. Odgovorno do otrok, starejših, družine ter najbližjih in kar je najbolj pomembno do vseh zaposlenih, kar se odraža tudi v naši organizacijski kulturi. S tem pa ostaja zaveza, da tudi v prihodnje stremimo k čim bolj družbeno odgovornemu ravnanju ter tako kljub pridobljenemu najvišjemu certifikatu, postanemo še boljši in še uspešnejši pri doseganju osebnih in poslovnih ciljev.

Priznanje Superbrands 2021

Awarded_Superbrands_si

OMV Slovenija je z visokokakovostnimi produkti in storitvami, ki jih ponuja na svojih bencinskih servisih po vsej Sloveniji ter ustreznim pristopom do gostov pridobila mednarodno priznanje Superbrands.

S priznanjem Superbrands so odličnost storitev potrdili tržna raziskava in strokovni svet pod okriljem organizacije Superbrands, ki deluje na različnih trgih po vsem svetu. 

img_omv_omv_certifikat_TB

 

Blagovna znamka OMV je prejela naziv Trusted brand 2021 v kategoriji bencinski servisi

Več kot tisoč sodelujočih v raziskavi Trusted Brand 2021 o zaupanju v blagovne znamke, ki je pod okriljem revije Reader's Digest Slovenija potekala že štirinjasto leto, je presodilo, da je med zmagovalci v letu 2021 tudi blagovna znamka OMV, ki je prejela naziv TRUSTED BRAND 2021 za blagovno znamko OMV, v kategoriji bencinski servis.

Zlati certifikat bonitete odličnosti razreda AAA

OMV_AAA_si

Družba Bisnode je po analizah za leto 2021 podjetje OMV Slovenija ponovno uvrstila med 1,5% najbolj uspešnih, poštenih in zanesljivih podjetij v Sloveniji. To ga že drugo leto za povrstjo uvršča v najprestižnejšo skupino podjetij s platinasto bonitetno odličnostjo AAA, saj je pred tem tri leta zapored spadalo v skupino zlate bonitetne odličnosti AAA. Priznanje platinaste bonitetne odličnosti AAA si je podjetje OMV Slovenija prislužilo z doseganjem najvišjih standardov na področju storitvene dejavnosti ter z odgovornim, doslednim in strokovnim delom na vseh področjih. Podjetja, ki se ponašajo s platinasto bonitetno odličnostjo AAA, predstavljajo najbolj zanesljivega, kredibilnega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja, z nizkim poslovnim tveganjem. Certifikat Bisnode, ki se podeljuje na evropski ravni, predstavlja garancijo za korektnega in odgovornega poslovnega partnerja.

Iskalnik motornih olj