Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Norveška www.omv.no/no-no Romunija www.omv.ro/ro-ro Rusija www.omv.ru/ru-ru Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Zapri

OMV Aktiengesellschaft

S skupno prodajo v višini 20 milijard evrov v letu 2017 in z okoli 20.700 zaposlenimi je OMV Aktiengesellschaft ena izmed največjih na borzo uvrščenih industrijskih družb v Avstriji. 

Na upstream področju ima družba OMV močno bazo v Romuniji in Avstriji ter uravnotežen mednarodni portfelj. V letu 2017 je družba proizvedla okoli 348.000 sodčkov ekvivalenta nafte dnevno.

Na downstream področju OMV-jeva letna zmogljivost rafiniranja znaša 17,8 milijona ton, konec leta 2017 pa je družba imela več kot 2.000 bencinskih servisov v 10 državah

OMV upravlja skladišča plina v Avstriji in Nemčiji; omrežje plinovodov v Avstriji pa upravlja odvisna družba Gas Connect Austria GmbH. V letu 2017 je družba prodala približno 113 TWh plina.

Družba OMV ima pri mednarodni bonitetni agenciji ISS-oekom oceno Prime Rating ter je uvrščena na lestvico indeksa trajnostnega razvoja Dow Jones Sustainability Index.

OMV Group Presentation (PDF, 4,1 MB)

OMV Company Factsheet (PDF, 880,1 KB)

OMV Factbook 2017 (PDF, 8,3 MB)

Group organization chart (PDF, 27,4 KB)

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj