Spletne strani OMV
Zapri
OMV_Donation_DSC_si

Donacijski projekti

V OMV Slovenija tradicionalno namenjamo sredstva za projekte, s katerimi želimo prispevati k razvoju okolja, v katerem delujemo. Zaveza k družbeno odgovornemu delovanju na vseh ravneh podjetja je še posebej pomembna v času, ko lahko ravno s prispevkom družbeno odgovornih podjetij omogočimo različnim organizacijam, da nemoteno opravljajo svoje poslanstvo - pomagajo tistim, ki pomoč potrebujejo.

Tako že več let pri več projektih uspešno sodelujemo z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) in si prizadevamo, da otrokom iz socialno manj spodbudnih okolij pričaramo doživetja, o katerih sicer le sanjajo in jim s tem tudi omogočimo možnosti za osebni razvoj.

Skupaj s člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE smo že več let zapored zbrali točke zvestobe ter jih nato - pretvorjene v finančna sredstva - doniramo Zvezi prijateljev mladine Slovenije za izvedbo počitnic za otroke iz socialno šibkejših okolij. Ob tem v sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste-Polje vsako leto za teden dni na enotedenski tabor v Kranjsko Goro peljemo osnovnošolske otroke iz socialno ogroženih družin, ki s tem pridobivajo nove izkušnje in poznanstva.

Iskalnik motornih olj