Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Skupina OMV www.omv.com Avstrija www.omv.at Bolgarija www.omv.bg Češka www.omv.cz Nemčija www.omv.de Madžarska www.omv.hu Norveška www.omv.no Nova Zelandija www.omv.nz Romunija www.omv.ro Srbija www.omv.co.rs Rusija www.omv.ru Slovaška www.omv.sk Tunizija www.omv.tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

Pogosta vprašanja in odgovori

Za vse, ki želite prevzeti vlogo partnerja upravljavca našega bencinskega servisa, odgovarjamo na nekaj izmed najpogosteje zastavljenih vprašanj.

Glede na svojo izobrazbo prihajam iz povsem različne smeri. Ali predstavlja to kakšno omejitev za moje uspešno upravljanje bencinskega servisa?

Ne. Kot partner upravljavec bencinskega servisa OMV boste udeleženi osnovnih treningov, s pomočjo katerih boste spoznali vsa področja. Še več, s seminarji in praktičnimi treningi boste nadaljevali tudi v prihodnje. Zagotovo pa izkušnje iz trgovske ali gostinske dejavnosti predstavljajo prednost in so zaželene.

Ali ob prevzemu bencinskega servisa v upravljanje potrebujem kakšna začetna sredstva?
Partner upravljavec prevzema upravljanje bencinskega servisa OMV brez pomembnejše začetne finančne investicije.

Želim postati partner upravljavec bencinskega servisa OMV. Kakšne so stopnje napredovanja, ki jih lahko kot upravljavec lahko dosežem?

Velika verjetnost je, da boste kot partner upravljavec našega bencinskega servisa napredovali. Partnerji, ki s svojim delovanjem dosegajo izjemne uspehe, imajo možnost prevzema upravljanja večjega ali celo dodatnega bencinskega servisa, možnost sodelovanja pri seminarjih in praktičnih treningih in v različnih študijskih skupinah za oblikovanje novih storitev oziroma procesov.

Želim postati upravljalec bencinskega servisa.

Vsa prosta delovna mesta.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj