Spletne strani OMV
Zapri

Naročite OMV poslovne kartice za gorivo prek spleta

Imate službena vozila? Potrebujete poslovne kartice za gorivo? Vabimo vas, da obiščete našo spletno trgovino OMV Card Shop, kjer lahko naročite OMV poslovne kartice za gorivo za svoje podjetje. Sklenitev pogodbe za kartice OMV je za vas povsem brezplačna, prav tako so vsi stroški odvisni od uporabe naših storitev.
 

Sklenitev pogodbe prek OMV Card Shop je zelo enostavna:

  1. Izpolnite osnovne informacije o svojem voznem parku ter si ogledate našo ponudbo.
  2. Vpišete davčno številko svojega podjetja ter dopolnite manjkajoče kontaktne podatke, izpolnite obrazec za kartice in izberete tip plačila ter izpolnite podatke za plačilo.
  3. Pošljete zahtevek na OMV.
  4. Po pregledu obrazcev vam bomo v naslednjem koraku poslali pogodbo v podpis prek sistema DocuSign, ki je zelo enostaven za uporabo – povezavo do pogodbe boste dobili prek e-pošte ter jo podpisali z nekaj kliki kar prek spleta.

Opombe:

  • Če vam ne bomo mogli odobriti limita za odloženo plačilo, bo eden od naših kolegov stopil v stik z vami ter vam ponudil predplačniško možnost.
  • Prav tako vas bo aplikacija, če so vaše potrebe po oskrbi goriva večje, preusmerila na obrazec za vnos vaših kontaktnih podatkov, potem pa bo v stik z vami stopil eden od naših komercialistov ter z vami uskladil ponudbo, prilagojeno vašim potrebam.

Iskalnik motornih olj