Spletne strani OMV
Zapri

Pravila in pogoji oddaje spletnega povpraševanja za kartico OMV

Spletni obrazec za oddajo povpraševanja za kartico OMV je namenjen spletni oddaji informativnega povpraševanja družbi OMV Slovenija.

Potek naročila

Najprej izpolnite obrazec in kliknite na gumb za potrditev. S tem bo vaše povpraševanje posredovano v Oddelek kartičnega poslovanja OMV Slovenija. Na svoj elektronski naslov boste po oddaji povpraševanja prejeli informativno potrditveno sporočilo.

V najkrajšem možnem času vas bo predstavnik našega podjetja poklical po telefonu in se z vami dogovoril o podrobnostih naročila oziroma vam prek elektronske pošte poslal vso potrebno dokumentacijo.

Oddaja povpraševanja

Oddaja je potrjena, ko prejmete avtomatsko e-sporočilo s potrdilom o prejemu povpraševanja. Naročilo se ne bo začelo izvajati samodejno.

Povpraševanje je informativno, dogovor o naročilu bo potekal z Oddelkom kartičnega poslovanja OMV Slovenija. Predstavnik podjetja OMV Slovenija vam vse dogovorjene elemente naročila kartice OMV posreduje v pisni obliki na posredovani e-naslov oziroma po nadaljnjem dogovoru.

Evidenco podatkov naročanja v elektronski obliki hrani družba OMV Slovenija.

Varstvo osebnih podatkov
OMV se zavezuje spoštovati vašo zasebnost z ravnanjem v skladu z vsemi veljavnimi zakoni in predpisi o varovanju osebnih podatkov, vključno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU) 2016/679 (v nadaljnjem besedilu "GDPR"), ki je začela veljati 25. maja 2018. Ker OMV daje vse od sebe, da zaščiti vaše osebne podatke, je družba posodobila svojo Politiko zasebnosti v skladu z zahtevami GDPR, ki vsebuje podatke o obdelavi vaših osebnih podatkov. Politiko zasebnosti si lahko preberete tukaj.

Omejitev odgovornosti

Družba OMV Slovenija se bo trudila za nemoteno delovanje spletnega obrazca, vendar ne more biti odgovorna za škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko nastala zaradi motenega delovanja spletnega obrazca.

Podatki, ceniki ter druge informacije in gradiva na spletni strani so zgolj informativne narave. OMV Slovenija lahko kadar koli brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran in ta pravila.

Stranka izjavlja, da je pri oddaji povpraševanja vnesla svoje pravo ime in priimek ter da so vsi ostali vneseni podatki točni.

Iskalnik motornih olj