Spletne strani OMV
Zapri

Splošni pogoji in dokumenti za kartico OMV s funkcijo ROUTEX

Želite postati uporabnik kartice OMV s funkcijo ROUTEX? Izpolnite Pristopno izjavo in Obrazec za naročilo kartic. Podpisana obrazca nam pošljite na naš e-naslov: omvcard.si@omv.com.

Način poslovanja s karticami je natančneje opisan v Splošnih pogojih poslovanja, katerih del je tudi Seznam pribitkov. 

Posodobite plačevanje vaših obveznosti s podpisom Soglasja za direktno obremenitev SEPA, in nam prepustite skrb za pravočasnost poravnavanja vaših obveznosti.

Ne skrbite zaradi preklica izgubljene ali ukradene kartice. Pokličite nas na številko 05/66 33 366. Na to številko lahko pokličete za blokado kartice tudi izven našega delovnega časa ter med vikendi in prazniki.

Če želite naročiti nove oz. dodatne kartice, spremeniti obstoječe kartice ali naročiti nadomestne kartice, izpolnite obrazec OMV Card SI_naročilo in nam ga pošljite na naš email naslov. 
Če želite vašo kartico OMV blokirati ali naročiti odblokado, izpolnite obrazec Kartice OMV_Blokada_Odblokada in nam ga pošljite na naš email naslov.
 

Za dodatne informacije nas pokličite po telefonu na številko 05/66 33 366 ali pošljite sporočilo po elektronski pošti na naslov omvcard.si@omv.com.

Obrazec Kartice OMV_Naročilo_Sprememba (XLSX, 791,6 KB)
Obrazec Kartice OMV_Blokada_Odblokada (XLSX, 585,0 KB)

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj