Spletne strani OMV
Zapri

Pravila in pogoji oddaje spletnega povpraševanja za OMV Station Card Plus

Spletni obrazec za oddajo povpraševanja za OMV Station Card Plus je namenjen spletni oddaji informativnega povpraševanja družbi OMV Slovenija.

Potek naročila
Najprej izpolnite obrazec in kliknite na gumb za potrditev. S tem bo vaše povpraševanje posredovano v Oddelek kartičnega poslovanja OMV Slovenija. Na svoj elektronski naslov boste po oddaji povpraševanja prejeli informativno potrditveno sporočilo.

V najkrajšem možnem času vas bo predstavnik našega podjetja poklical po telefonu in se z vami dogovoril o podrobnostih naročila oziroma vam prek elektronske pošte poslal vso potrebno dokumentacijo.

Oddaja povpraševanja
Oddaja je potrjena, ko prejmete avtomatsko e-sporočilo s potrdilom o prejemu povpraševanja. Naročilo se ne bo začelo vršiti samodejno.

Povpraševanje je informativno, dogovor o naročilu  bo potekal z Oddelkom kartičnega poslovanja OMV Slovenija. Predstavnik podjetja OMV Slovenija vam vse dogovorjene elemente naročila OMV Station Card Plus posreduje v pisni obliki na posredovani e-naslov oziroma po nadaljnjem dogovoru.

Evidenco podatkov naročanja v elektronski obliki hrani družba OMV Slovenija.

Varstvo osebnih podatkov
OMV se zavezuje spoštovati vašo zasebnost z ravnanjem v skladu z vsemi veljavnimi zakoni in predpisi o varovanju osebnih podatkov, vključno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU) 2016/679 (v nadaljnjem besedilu "GDPR"), ki je začela veljati 25. maja 2018. Ker OMV daje vse od sebe, da zaščiti vaše osebne podatke, je družba posodobila svojo Politiko zasebnosti v skladu z zahtevami GDPR, ki vsebuje podatke o obdelavi vaših osebnih podatkov. Politiko zasebnosti si lahko preberete tukaj.

Omejitev odgovornosti
Družba OMV Slovenija se bo trudila za nemoteno delovanje spletnega obrazca, vendar ne more biti odgovorna za škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremożenjsko škodo, ki bi lahko nastala zaradi motenega delovanja spletnega obrazca.

Podatki, ceniki ter druge informacije in gradiva na spletni strani so zgolj informativne narave. OMV Slovenija lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran in ta pravila.

Stranka izjavlja, da je pri oddaji povpraševanja vnesla svoje pravo ime in priimek ter da so vsi ostali vneseni podatki točni.

Iskalnik motornih olj