Spletne strani OMV
Zapri
Betankung_Schiff

Marine

OMV Marine je strokovni partner za ladijski promet na celinskih vodah in na morju. Na Donavi v Romuniji in Avstriji ponujamo sodobno infrastrukturo za gorivo. Za morska plovila poskrbimo v Constanti na Črnem morju ter v pristaniščih v Kopru, Trstu in Benetkah na Jadranu. K vašim potrebam pristopamo z edinstvenimi rešitvami, s katerimi vam pomagamo optimizirati tovorne operacije in hkrati zmanjšati stroške. Ker imamo dolga leta izkušenj, dobro vemo, kaj je v naši industriji najpomembnejše. Na našo strokovnost se lahko zanesete.

Vsako leto z gorivom oskrbimo več kot 3.000 celinskih in morskih plovil, ponujamo pa tudi zelo strokovno in učinkovito podporo vašemu poslovanju v ladijskem prometu. Oskrbujemo vas neposredno iz svojega regionalnega sistema za gorivo in obširne mreže skladišč. To pomeni, da vam zagotavljamo dobavo goriva v 24 urah. Vse naše točke za oskrbo z gorivom izpolnjujejo najstrožje standarde zdravja, varnosti, varstva okolja in kontrole kakovosti skupine OMV.

Skozi vse leto zagotavljamo dosledno visoko kakovost.

Najboljša kakovost na trgu
Vzdolž Donave ter po Črnem morju in Jadranu dobavljamo ladijska goriva najboljše kakovosti, ki presegajo vse veljavne standarde. Na dosledno kakovost naših produktov v skladu s standardom ISO 8217/2012 se lahko popolnoma zanesete.

Tehnična podpora
V sodelovanju z globalnimi partnerji ponujamo certificirane strokovne storitve in svetovanje. Naši izkušeni strokovnjaki za gorivo vam nudijo aktivno podporo in odgovarjajo na vsa tehnična vprašanja.

Produkti visoke kakovosti

  • Marine-Diesel 10 ppm za Donavo
  • Marine-Gasoil 0,1 za Jadran
  • Fuel Oil RMG 380
  • Fuel Oil RMK 700
  • Marine Fuel 0,1 

Način poslovanja, prodaje in dobave OMV Marine goriv in maziv je natančno opisan v priloženem dokumentu.

Marine terms and conditions (Splošni pogoji in določila EN) (PDF, 329,3 KB)

Kontakt

OMV Slovenija, d.o.o.

Ulica 15. maja 19
6000 Koper
Slovenija
Telefon: +386 (5) 663 3300
bunker.si@omv.com

Iskalnik motornih olj