Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Skupina OMV www.omv.com Avstrija www.omv.at Bolgarija www.omv.bg Češka www.omv.cz Nemčija www.omv.de Madžarska www.omv.hu Norveška www.omv.no Nova Zelandija www.omv.nz Romunija www.omv.ro Srbija www.omv.co.rs Rusija www.omv.ru Slovaška www.omv.sk Tunizija www.omv.tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

Vrednostni boni in vrednostne kartice OMV za poslovne stranke

Lahko jih uporabite kot darilo presenečenja za božič ali novo leto, kot zahvalo ob obletnici oz. določenem dogodku v vašem podjetju, kot nagrado za dobro opravljeno delo vaših sodelavcev ali pa kot darilo za vaše zveste kupce. V vsakem primeru bosta Vrednostni bon ali Vrednostna kartica OMV lepo darilo za vaše obdarovance. Vsakdo je vesel darila, ki mu omogoča brezplačno točenje goriva na bencinskih servisih OMV po vsej Sloveniji, okusnih prigrizkov iz okrepčevalnice VIVA ali pa pranja osebnega vozila v tehnološko dovršenih avtopralnicah OMV Top Wash.

Vse kar vas zanima o vrednostnih bonih in vrednostnih karticah OMV:

  • Z Vrednostnim bonom ali Vrednostno kartico OMV lahko plačujete tako kot z gotovino vse vrste izdelkov in storitev, ki jih nudimo na bencinskih servisih OMV po Sloveniji. Z Vrednostnimi karticami OMV lahko kupite tudi vinjete, ne morete pa kupiti drugih vrednostnih kartic oz. bonov. Z Vrednostnimi boni pa ne morete kupiti vinjet in drugih vrednostnih kartic oz. bonov.
  • Njihovo unovčenje je zelo enostavno.
  • Prejemnik Vrednostnega bona ali Vrednostne kartice OMV ima dve leti časa, da ju izkoristi za nakupe na naših bencinskih servisih. Vam najbližji bencinski servis lahko najdete preko iskalnika bencinskih servisov.
  • Vrednostnih boni OMV so na voljo v papirni obliki in imajo vrednost 10 EUR. Kupite jih lahko toliko, kot jih želite podariti vašemu obdarovancu.
  • Z naročilom v vrednosti vsaj 5.000 EUR smo vam pripravljeni na vrednostnem bonu odtisniti tudi logotip vašega podjetja. Ta ponudba velja samo za  vrednostne bone OMV v papirni obliki.

Naročite vrednostne kartice ali vrednostne bone OMV

Vrednostna kartica OMV vam nudi večji nabor možnosti. Lahko se odločite za nakup že prednapolnjenih vrednostnih kartic, ki gasijo na 30 EUR, 50 EUR ali 100 EUR. 
V kolikor nobena od navedenih vrednosti ne ustreza vašim potrebam, potem bo Vrednostna kartica OMV FLEX prava izbira za vas. Na to kartico lahko ob nakupu naložite poljubni znesek med 30 in 250 EUR. Prednost te kartice je tudi v tem, da jo lahko ponovno napolnite s poljubnimi zneski, in to preprosto tako, da kontaktirate naš Oddelek kartičnega poslovanja preko spodaj navedenih kontaktov. 

Način poslovanja z Vrednostnimi karticami in Vrednostnimi boni OMV je natančneje opisan v  Splošni pogoji poslovanja za Vrednostne bone in Vrednostne kartice OMV

V primeru morebitnih vprašanj v zvezi z vrednostnimi boni in vrednostnimi karticami OMV smo vam na voljo na OMV Slovenija, d.o.o., Ulica 15. maja 19, 6000 Koper, Oddelek kartičnega poslovanja.

Dosegljivi smo na e-naslovu: omvcard.si@omv.com ali preko telefona:  05 663 3366.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj