Spletne strani OMV
Zapri

Pravila in pogoji spletnega naročila vrednostnih kartic in bonov OMV

Spletni obrazec za oddajo spletnega naročila vrednostnih kartic in bonov OMV je namenjen spletni oddaji naročila družbi OMV Slovenija. Spletno naročilo lahko oddajo samo pravne osebe.

Potek naročila
Najprej izpolnite obrazec in kliknite na gumb za potrditev. S tem bo vaše naročilo posredovano v Oddelek kartičnega poslovanja OMV Slovenija. Na svoj elektronski naslov boste po oddaji naročila prejeli informativno potrditveno sporočilo.
V najkrajšem možnem času vam bo predstavnik našega podjetja na, v obrazcu naveden kontaktni email naslov, poslal predračun, 
Po prejetju vašega nakazila denarnih sredstev na naš bančni račun v višini ponudbene vrednosti, bomo naročili izdelavo vrednostnih bonov in kartic OMV. Predviden rok dobave le-teh je do 10 delovnih dni od prejetja nakazila.

Oddaja naročila
Oddaja je potrjena, ko prejmete avtomatsko e-sporočilo s potrdilom o prejemu naročila. Naročilo se ne bo začelo vršiti samodejno.
Naročilo ni zavezujoče.
Evidenco podatkov naročanja v elektronski obliki hrani družba OMV Slovenija.

Zaupnost podatkov
Podatki, ki jih posredujete, so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Zakonu o varstvu potrošnikov.
Družba OMV Slovenija se obvezuje, da podatkov ne bo posredovala tretjim osebam in da jih bo uporabljala zgolj v namene, za katere so bili pridobljeni.
OMV Slovenija lahko pridobljene podatke elektronsko obdela, uporabi za namene morebitnega bodočega naročanja in za potrebe tržnega komuniciranja.
Stranka se lahko vedno pisno (po elektronski ali navadni pošti) odjavi od prejemanja elektronskih ali drugih oblik sporočil.

Omejitev odgovornosti
Družba OMV Slovenija se bo trudila za nemoteno delovanje spletnega obrazca, vendar ne more biti odgovorna za škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremożenjsko škodo, ki bi lahko nastala zaradi motenega delovanja spletnega obrazca.
Podatki, ceniki ter druge informacije in gradiva na spletni strani so zgolj informativne narave. OMV Slovenija lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran in ta pravila.

Stranka izjavlja, da je pri oddaji naročila vnesla svoje pravo ime in priimek ter da so vsi ostali vneseni podatki točni.

Iskalnik motornih olj