Spletne strani OMV
Zapri
Naročilo bonov

Vrednostne kartice OMV za poslovne stranke

Lahko jih uporabite kot darilo presenečenja za božič ali novo leto, kot zahvalo ob obletnici oz. določenem dogodku v vašem podjetju, kot nagrado za dobro opravljeno delo vaših sodelavcev, ali pa kot darilo za vaše zveste kupce. V vsakem primeru bo Vrednostna kartica OMV lepo darilo za vaše obdarovance. Vsakdo je vesel darila, ki mu omogoča brezplačno točenje goriva na bencinskih servisih OMV po vsej Sloveniji, nakup prigrizkov iz okrepčevalnice VIVA ali pa pranja osebnega vozila v tehnološko dovršenih avtopralnicah OMV Top Wash.

Vse, kar vas zanima o vrednostnih karticah OMV:

  • Z Vrednostno kartico OMV lahko plačujete tako kot z gotovino vse vrste izdelkov in storitev, ki jih nudimo na bencinskih servisih OMV po Sloveniji. Z Vrednostnimi karticami OMV lahko kupite tudi vinjete, ne morete pa kupiti drugih vrednostnih kartic.
  • Njihovo unovčenje je zelo enostavno.
  • Prejemnik Vrednostne kartice OMV ima dve leti časa, da jo izkoristi za nakupe na naših bencinskih servisih. Vam najbližji bencinski servis lahko najdete preko iskalnika bencinskih servisov.

Naročite vrednostne kartice OMV

Vrednostna kartica OMV vam nudi večji nabor možnosti. Lahko se odločite za nakup že prednapolnjenih vrednostnih kartic v vrednosti 30 EUR, 50 EUR ali 100 EUR. 
V kolikor nobena od navedenih vrednosti ne ustreza vašim potrebam, potem bo Vrednostna kartica OMV FLEX prava izbira za vas. Na to kartico lahko ob nakupu naložite poljubni znesek med 10 in 250 EUR. Prednost te kartice je tudi v tem, da jo lahko ponovno napolnite s poljubnimi zneski, in to preprosto tako, da kontaktirate naš Oddelek kartičnega poslovanja preko spodaj navedenih kontaktov. 

Način poslovanja z Vrednostnimi karticami OMV je natančneje opisan v Splošni pogoji poslovanja za Vrednostne kartice OMV.

V primeru morebitnih vprašanj v zvezi vrednostnimi karticami OMV smo vam na voljo na OMV Slovenija, d.o.o., Ulica 15. maja 19, 6000 Koper, Oddelek kartičnega poslovanja.

Dosegljivi smo na e-naslovu: omvcard.si@omv.com ali preko telefona:  05 663 3366.

Iskalnik motornih olj